marți, 14 februarie 2012

Pentru o zi, intrare gratis la 250 de muzee si gradini zoologice din tara

Saptamana 2 – 6 aprilie 2012, a fost declarata de Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, o "Scoala altfel". In aceasta saptamana nu se vor tine ore; se vor organiza activitati extracurriculare si extrascolare.
 Zibo.ro va invita in aceasta saptamana sa luati parte la editia a 3a a actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV". Obiectivele si scopurile acestei actiuni le puteti vedea in detaliu AICI.
In cadrul acestei actiuni, pe 3 aprilie 2012, toti copii vor avea INTRARE GRATUITA la peste 250 de muzee si gradini zoologice din tara. Pentru aceasta trebuie doar sa descarce BILETUL de INTRARE GRATUITA. Lista de muzee si gradini zoologice poate fi consultata pe aceasta pagina: http://www.zibo.ro/mallul-copiilor/sponsor/Scoala-altfel-Intrare-GRATUITA-pentru-copii-muzee-gradini-zoologice-644, dand click pe fiecare judet in parte. Lista de muzee si gradini zoologice va fi finalizata pana in data de 1 martie 2012.
Profesorii, educatorii, scolile si liceele care doresc parteneriat pentru aceasta actiune sunt rugati sa contacteze organizatorii pe email, la adresa office@zibo.ro.
In cadrul acestei actiuni vor mai fi organizate:
- 4 aprilie 2012, simpozioane la Bibliotecile Judetene, cu participarea unor oficialitati locale ce vor citi povesti celor mici.
- alte activitati comune scoala, copii, parinti ce le pot oferi copiilor o alternativa la televizor si calculator.
Toti participantii la actiunea "Saptamana familiei, saptamana fara TV" care vor incarca poze pe Zibo.ro vor fi recompensati cu diplome si premii.
Lista muzee si gradini zoologice cu INTRARE GRATUITA din judetul Botosani:
Muzeul Judetean Botosani
Memorialul Ipotesti - Centrul National de Studii "Mihai Eminescu" Ipotesti
Lista scoli partenere in cadrul actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV":
Colegiul National "Grigore Ghica", Dorohoi
Gradinita de copii Nr. 22, Botosani
Grupul Scolar "Regina Maria", Dorohoi
Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfantul Ioan Iacob", Dorohoi
Scoala cu clasele I-VIII Nr.1, Cristinesti
Scoala cu clasele I-VIII Nr. 8 "Elena Rares", Botosani
Scoala Stanca - Grup Scolar Stefanesti, Stanca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu