duminică, 4 noiembrie 2012

Halloween şi „Ziua verde” la Şcoala nr. 7 Botoşani

In saptamana care tocmai se incheie, Scoala nr. 7 Botosani a derulat doua activitati extrem de interesante, care au suscitat interesul tuturor elevilor.
Pe 29 octombrie, elevii de la clasele I-IV si V-VIII au marcat “Ziua Verde”, in cadrul programului “Eco-Scoala”. De-a lungul zilei de actiune a voluntarilor CCDG (Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie), s-au plantat pomi in curtea scolii, copiii demonstrand astfel, prin implicarea si entuziasmul lor, ca le pasa de mediul inconjurator si ca sunt pregatiti sa faca ei insisi o schimbare in bine.
Halloween-ul a  fost marcat in ultima zi din octombrie de toti doritorii de distractie, in cadrul unei petreceri organizate de Consiliul elevilor. Concursuri cum ar fi “Miss si Mister Halloween”, “Cel mai bun dans”,” Cel mai frumos dovlecel”, precum si parada  costumelor si a mastilor, muzica si jocurile specifice sarbatorii au bucurat nespus copiii de toate varstele, care au alungat spiritele rele costumati in vrajitoare, monstri, zane sau printi, parca desprinsi din povesti.
“Ambele actiuni demonstreaza interesul elevilor si al profesorilor de la  Scoala nr 7 pentru lumea din jur, pentru traditii si  pentru problemele marcante ale Terrei”, declară profesor Bianca Penciuc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu