duminică, 24 martie 2013

Patrula de Reciclare la Vorniceni

Este vorba de un program de educație ecologică centrat pe colectarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE) al Asociației Române pentru Reciclare – RoRec, desfășurat în unități de învățământ pre-universitar din toată țara, în parteneriat cu Primăriile locale și Inspectoratele Școlare Județene.
În acest program s-au înscris si 25 de elevi de la Școala gimnazială nr.1 Vorniceni având ca îndrumător pe doamna învățătoare Mihai Marinela.
Elevii înscriși ca agenți ai Patrulei de reciclare se vor strădui să informeze și să educe cât mai mulți membri ai comunităților lor despre riscurile păstrării și debarasării necorespunzătoare de DEEE și îi vor mobiliza să le aducă la colectare în containerele amplasate în unitatea lor de învățământ. Sub îndrumarea coordonatorului , agenții Patrulei de reciclare au libertatea de a-și pune în aplicare propriile idei pentru a atinge obiectivele programului: ei vor iniția campanii de informare și colectare, vor realiza materiale, desene, texte, jocuri tematice, tot atâtea mijloace de educare a publicului și stimulare a colectării DEEE.
Mediul în care trăim inspiră şi expiră ca şi noi, pentru ca este o parte din noi.
Mediul suntem noi, cei care ne formăm zi de zi ca OAMENI.
Sursa: https://www.facebook.com/pages/Scoala-Gimnaziala-Nr-1-Vorniceni/227304504075027

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu