luni, 20 decembrie 2010

Şcoala nr. 7 Botoşani are blog

Adresa lui este: http://scoala7bt.wordpress.com, iar motivaţia ce a stat la baza lansării ar fi următoarea:
"Pe usa casei noastre scrie Scoala 7 Octav Bancila Botosani. Dincolo de ea gasesti elevi, copii, gasesti viitorul. Cum suntem? Nebuni, veseli, geniali, inteligenti,extraordinari, frumosi, iubareti, constiinciosi (mai ales), inventivi, responsabili, diferiti, unici, uniti. Stim ce vrea scoala asta de la noi, dar, mai ales, stim ce vrem noi de la ea. Avem si defecte, dar ne aratam calitatile mereu. Suntem elevii Scolii 7 si avem un blog.
De ce l-am facut? De ce nu? Ideea a venit de la Irina (omul nostru), psihologul scolii, care ne-a propus aceasta idee…Si asta a fost. Wordpress-cont-blog. Locul asta e destinat noua, este modalitatea prin care putem comunica deshis si sa ne spunem of-ul sau sa dezbatem diverse teme, iar acest lucru este mai greu de realizat la scoala. Aici ne putem cunoaste mai bine - stam 8 ani in aceeasi casa si ar fi pacat sa nu ne cunoastem intre noi. Va rezista? Eu sper ca da. Vad ca unii deja au inceput sa se implice in discutii, ceea ce e minunat. Va aducem teme, asteptam propuneri. Se spune ca ne lipseste comunicarea, ne lipseste timpul… Acum nu mai avem scuze. Scoala nu e usoara, chiar nu e, dar trecerea prin ea te formeaza ca om, iar fiecare persoana pe care o intalnesti aici isi pune amprenta intr-un fel sau altul asupra personalitatii tale. Sa nu mai vorbim de amintiri, pozele facute la scoala, colegii, prieteniile de-o viata, oamenii alaturi de care ai facut primul pas important. Blogul asta isi propune sa mentina si sa intareasca relatiile dintre noi.
Planuri de viitor? Sigur ca da! Dezvoltare, comunicare, comunicare, comunicare. Adaugarea unui aer original, aparte blogului, liste cu numele de azi si de ieri, fotografii, pagini speciale destinate anumitor activitati sau teme, stiri etc. Schimb de experienta, discutii, ajutor, deschiderea unor noi orizonturi, formarea de prietenii noi. Sustinere.
Deocamdata,echipa de redactie este formata din: Dănilă Ilinca (numele de pe blog-ialinad)-6D, Hurmuz Miruna (miiiruna)-8A, Prisăcariu Ilinca (Ilinca)-8A, Şologon Giulia(giiuliadd)-8C, Şcoala 7 BT (scoala7bt)-Contul de pe care se dau anunturile importante si de pe care mai scrie Irina
si psihologul scolar Irina Panainte(irina-omul nostru,cum am mai spus,coordonatoarea grup’sorului MULTUMIM!). E un nou proiect si e abia scos din cutie. Da, ne vom ocupa de el si il vom ingriji, pentru ca e copilul nostru. Si e viitorul de maine…Va asteptam in continuare parerile, fie ele de bine sau de rau, sunt parerile voastre si dorim sa le cunoastem. :) Multumim. Stay in touch! B-)

2 comentarii:

  1. multumim frumos pentru promovare! :)
    Ilinca P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere... E chiar un blog interesant... Mi-ar placea ca sa aiba fiecare scoala din judet ceva similar...

    RăspundețiȘtergere