miercuri, 4 mai 2011

Marş ecologic la Flămânzi

* Elevii Grupului şcolar “Nicolae Bălcescu” din localitate au colectat şi o cantitate impresionantă de maculatură *
În această primăvară, elevii din Flămânzi au defilat pe strada principală din localitate, scandând “lozinci ecologice”. Titulatura manifestării ajunsă la a II-a ediţie a fost “Parada modei-varianta eco”, evenimentul fiind parte a proiectului “Scoli pentru un viitor verde”.  Marşul copiilor a fost coordonat de profesorul Augustina Fegher şi învăţătorul Marinela Guraliuc, ce au fost sprijinite de o echipă din care au făcut parte profesorii Roxana Găitan şi Cristina Chelaru, documentaristul Viorica Grosu şi învăţătorii Liliana Cuibar şi Dana Sauciuc, cărora li s-au alăturat celelalte cadre didactice, precum şi conducerea grupului şcolar.
“Marşul ecologic a fost precedat de alte două evenimente - “Amenda verde” şi “Marea colectare” -  derulate în luna martie, prin care s-a urmărit verificarea curăţeniei din sălile de clasă, precum şi colectarea unei cantităţi impresionante de maculatură, ce urmează a fi valorificată”, precizează învăţătorul Marinela Guraliuc.
În viitor, vor prinde viaţă şi alte activităţi ecologice în care vor fi implicaţi elevii Grupului şcolar “Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, în ideea conturării unei atitudini clare faţă de problemele de mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu