luni, 1 aprilie 2013

Trei botoșănence laureate la un festival de muzică desfășurat în weekend la Bârlad

Karina Todireanu
Este vorba despre festivalul Ghiocelul de Argint de la Bârlad la care au participat Ana Maria Bucșă la categoria 15-19 ani, Andreea Lepărdă din Dorohoi la categoria 12-14 ani, Ioana Carina Haras la 12-14 și Karina Todireanu la categoria 10 -11 ani.
Ana Maria Bucsa
Dintre acestea, Ana Maria Bucșă s-a clasat cel mai sus, obținând trofeul festivalului, Karina Todireanu a obținut trofeul categoriei sale de vârstă, și tot trofeul, Andreea Lepărdă la categoria sa de vârstă. Karina Todireanu a ținut să mulțumească pe această  cale profesoarei sale de canto, Anca Apetroaie pentru toate eforturile depuse în pregtirea ei. Celelalte două deținătoare de trofee, Ana Maria Bucșă și respectiv Andreea Lepărdă se pregătesc tot la Iași cu profesoara Gabriela Nechita.
Andreea Leparda. Foto: www.dorohoinews.ro
Festivalul a avut loc în perioada 29-31 martie, iar din juriu a făcut parte compozitorul Marcel Iorga,  redactorul muzical la Radio Iași, Emil Răducanu, compozitorul Dumitriu Jijie, compozitorul Claudiu Bulete, profesorul de muzică de la Liceul de Muzică din Brașov, Mihaela Manciu, Renato Abaza, avocat, Rodinel Duduc, reprezentant al Cercului militar, Didi Epure, profesor la Clubul Elevilor din Bârlad, Marius Pîrvu, regizor sunet, Sebastian Epure, regizor sunet și Andi Bentu, prezentator.
(Comunicat de presa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu