luni, 7 aprilie 2014

Kaufland Romania sustine proiecte sociale si educationale pentru copiii

Practic, ei sprijina programe care au ca obiectiv facilitarea accesului tinerilor la educatie, incurajarea frecventarii scolii si prevenirea abandonului scolar.
Kaufland Romania impreuna cu fundatia ,,Copiii-viitorul nostru" a sustinut Scoala Nr. 12 Botosani prin donatie de materiale didactice-videoproiectoare, multifunctionale, harti, planse didactice, carti de povesti, rechizite etc.
Sponsorizarea acordata face parte din strategia companiei de implicare sociala in viata comunitatilor in care activeaza.
Programul ,,Ajutam impreuna", editia a II-a, reprezinta un proiect de responsabilitate sociala prin care este sustinuta educatia din invatamantul primar.
In Scoala Nr. 12 proiectul a demarat in luna decembrie si s-a incheiat in aprilie. Elevii scolii au fost implicati in diferite actiuni-impodobirea bradului din spatiul magazinului Kaufland, au sustinut spectacole in spatiul magazinului la Craciun si de 8 Martie, spectacol in cadrul scolii la inmanarea cecului. Au fost implicate clasele: a IV-a C Step by Step(prof. Nechifor Gabi si Calugareanu Iulia), cl. a IV-a B(prof. Beresteanu Mihaela). 

In programul final au mai participat elevi din clasa pregatitoare B si un grup de elevi din cl. V-VIII in formatia de dans tiganesc si dans de societate. Programul a demonstrat talentul elevilor din Scoala 12 Botosani prin numerele prezentate-cantece de primavara, dansuri moderne, muzica populara, povestitori, dans de societate, demonstratie Kata.

La actiunea finala au participat reprezentanti ai Primariei Botosani, ai Consiliului local, ai ISJ Botosani, parinti, comunitatea locala. (profesor Gabi Turcanu, Octavia Buhociu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu