miercuri, 6 aprilie 2011

Baschetbaliştii Şcolii nr. 10 Botoşani, campioni zonali

Echipa de baschet a Şcolii 10 din municipiu a câştigat etapa zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSŞ), întrecere desfăşurată la Botoşani în sala de sport a Şcolii 17.
Formaţia pregătită de Marius Iacob a câştigat toate cele trei meciuri susţinute împotriva adversarelor pe care le-a întâlnit în cadrul acestei competiţii.
În primul joc, fetele lui Iacob au spulberat echipa Şcolii 3 "Mihai Eminescu" din Rădăuţi (Suceava) cu scorul de 102-21. Puţin mai echilibrată a fost întâlnirea cu formaţia Şcolii "Ştefan Luchian" din Moineşti, scor 96-60. În ultimul joc, echipa Şcolii 10 a trecut cu scorul de 104-25 de Şcoala Normală "V. Lupu" din Iaşi. "Fetele au avut o evoluţie foarte bună, şi chiar nu am ce să le reproşez după felul în care au evoluat. Jocul nostru este în creştere de la meci la meci şi ne propunem să ne clasăm pe podium", a susţinut Marius Iacob.
Echipa acestuia a fost urmată în clasamentul general de Şcoala "Ştefan Luchian" din Moineşti, Şcoala Normală "V. Lupu" din Iaşi şi Şcoala Nr. 3 "Mihai Eminescu" din Rădăuţi.
Evoluţia bună a botoşănencelor a adus şi două titluri distincte oferite de organizatori la finalul competiţiei. Astfel, titlul de coşgeter a revenit jucătoarei Ana Maria Ciotîr, în timp ce titlul de cea mai tehnică jucătoare a revenit Ramonei Dănălache.
Componenţa echipei Şcolii 10
Ramona Dănălache, Ana Maria Ciotîr, Magdalena Chiţa, Diana Dănilă, Sabina Pascal, Ruxandra Ionescu, Maria Ursu, Ioana Rotariu, Georgiana Ristici, Andreea Asaftei, Sabina Ailenei, Alexandra Rotariu. (www.monitorulbt.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu