marți, 5 aprilie 2011

Sărbătorile creștine oglindite în creațiile copiilor

Școala cu clasele I-VIII Nr. 2 Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Protopopiatul Botoșani, Palatul Copiilor Botoșani, Direcția pentru Cultură și Patrimoniul Național al Județului Botoșani și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Botoșani, organizează în luna aprilie a.c. concursul de creații literare și plastice intitulat Sărbătorile pascale.
Concursul este structurat pe cinci secțiuni: creație literară, creație plastică (desen, colaj, pictură), creație felicitări, ouă încondeiate și pictură pe sticlă și se adresează preșcolarilor și elevilor din clasele I – VIII.
Creațiile copiilor se primesc la Școala cu clasele I – VIII Nr. 2 Botoșani, până la data de 20 aprilie 2011 și vor fi evaluate avându-se în vedere realizarea lucrărilor exclusiv de către elevi, gradul de originalitate și creativitate, cunoașterea obiceiurilor și tradițiilor românești.
Pentru fiecare secțiune se vor acorda premiile I, II, III și mențiune, iar pentru lucrările nepremiate se va acorda diplomă de participare.
Lucrările premiate vor fi expuse la Protopopiatul Botoșani și la Direcția de Cultură Botoșani.
Informații referitoare la primirea lucrărilor și desfășurarea concursului se pot obține de la coordonatoarea proiectului, prof. Margareta Luminița Neacșu – telefon 0727/315932, e-mail: luminta_neacsu14@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu