miercuri, 6 aprilie 2011

Premii pentru lucrări practice, realizate de micii fizicieni de la Palatul Copiilor Botoşani

 
Elevi de la  Palatului Copiilor Botoşani în domeniul Fizicii Aplicate –automatizări-robotică au participat în perioada 26-29 martie 2011 la  Concursul  judetean de fizica creativa “Stefan Procopiu”. La concurs au participat cu lucrari practice  elevi  din tot judetul.
Lucrarile prezentate de elevii Palatului Copiilor,  pregătiţi de profesorul Luisian Grigore, au impresionat juriul prin originalitate si complexitate, astfel la categoria gimnaziu s-au obtinut  locul I (Botez Serban) si locul II (Visan Andrei), iar la liceu locul I (Voiniciuc Constantin) si locul II (Ovidiu Iuret).
Elevii care vor paricipa la etapa nationala a concursului ce se va desfasura la sfarsitul lunii mai la Constanta sunt: Botez Serban – gimnaziu cu lucrarea „Aplicatii video cu microcontroler” si Voiniciuc Constantin – liceu, cu lucrarea „Securizarea locuintei”. În editia de anul trecut a concursului, elevul Ovidiu Iuret a obtinut locul I, iar la etapa nationala a ocupat pozitia a II - a cu lucrarea „Automatizarea Casei”Aceasi lucrare a obtinut locul II la concursul national „Inventica” si locul II la concursul national „Pasi pe urmele lui Edison”. (www.botosaninews.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu